#rouškuvšem

Omalovánky pohádkových postav s rouškou

Stahujte takto: Klikni levým na obrázek (otevře galerii) – Klikni pravým na obrázek – Uložit obrázek jako
Download pages: Pick an image – Left-click it – Right-click it – Choose Save picture as

Pokud budete omalovánky vybarvovat, budu moc ráda, když mě označíte na instagramu @preschoolzuzka nebo mi tu alespoň necháte komentář, abych viděla, kde omalovánky (snad) pomáhají překonat tohle bezprecedentní období našich životů. Dík! 🙂

4.4.

28.3.

26.3.

23.3.

16.3.

(16.3.) Dneska ráno jsem do školky dorazila jediná a opuštěná — byla jsem tedy odeslána na home office! Jak podotkla moje sister, zní to asi jako kdyby šel na home office řidič autobusu, nicméně je to tak a slibuju, že u mě to ještě docela dává smysl. 😀

Po cestě zpátky domů skrz ten ghosttown, co býval Praha, jsem projížděla instastories, viď, a skočila mi tam výzva @dvatatove, že se lidi stydí nosit roušky (což se nedivím, protože když jsem s tím vyrazila v pátek, pár lidí v metru se mi smálo do obličeje a jako nic moc zážitek — ale asi radši se budu cítit chvilku on the spot, než bych zabila babičku neasi) a ať děti kreslí pohádkový postavičky s rouškama, že je to cool! A to mě inspirovalo vyrobit takový omalovánky.

(23.3.) No. Už je to týden, co mě inspirovali Dva tátové, abych vyrobila pro děti omalovánky pohádkových postav s rouškama – nejen pro ty moje školkový, ale i pro všechny rodiče, kdo mají doma děti a ty děti jsou teď vlivem současné situace nervózní a je třeba problém vysvětlit jim, že musí najednou venku nosit nepohodlnou divnou věc na obličeji.

Mezitím se celý Česko neuvěřitelně vyburcovalo, spojilo a projednou pozitivně těží z tradic těch desetiletí, kdy v obchodech nic nebylo, a tak se z celýho národa stali schopní DIY kutilové ve všech oborech, díkybohu včetně krejčovství. Jelikož já bohužel šít neumím, snažím se přispět aspoň touto cestou.

Od zítřka sem na Life of Zuzka začnu přidávat „Školka doma“ materiály, který snad ulehčí dny rodičům, co jsou se svýma předškolákama doma a neví jistě, odkud uchopit domácí vzdělávací aktivity.

Takže here you are, přeju hodně sil do nadcházejících dnů a týdnů – a kdybyste chtěli orouškovat nějakou postavu, která tu zatím není, nebojte se mi to napsat tady do komentářů – ráda dovyrobím!

11 komentářů: „#rouškuvšem

Add yours

  1. Hezký den, naprosto geniální, moc díky za super omalovánky. 👏Kdyby jste měla chvilku, sestřence by se líbil králíček Bing. Jinak u nás vede Jake a tlapková patrola, takže mi vybarvujem jak o život😊

    Líbí se 1 osoba

Napsat komentář

Vytvořte si zdarma webové stránky nebo blog na WordPress.com.

Nahoru ↑